LOUNGE WEAR U DOKE

Pohodlí, limitované kolekce a příjemné materiály. Tak by se dala shrnout novinka v podobě Loungewear u Doke. Co to znamená? Volnočasové oblečení pro maximální pohodlí.

Proč jsme se u Doke rozhodli pro tento krok? Budeme upřímní, konec konců, jako vždy, kdy s vámi transparentně komunikujeme.

Nadprůměrné zimní teploty mají velký dopad na prodejnost našich zimních doplňků. Záleží nám na tom, udržet co nejvíce našich včelek stále v našem teamu, proto musíme reagovat na změnu klimatu i nákupčích nálad našich zákazníků. Momentálně máme kolem 100 včelek, které pro nás ručně pletou a háčkují a my si moc přejeme udržet jejich pracovní nasazení a zdroj rodinného příjmu. Přichází tedy na řadu nové produkty, které by mohly pomoci navýšit příjmy i během letních měsíců a my bychom tak mohli ponechat našim včelkám objem výroby na zimu. Kulíšky na skladě, pro naše zákazníky, jsou stále prioritou.

Abychom obstáli v nových podmínkách, rozhodli jsme se do kolekce přidat nové loungewear produkty. Do kolekce tak přidáváme mikiny a tepláky, basic trika, šaty a sukně. Vše kompletně vyvíjíme u stolu v Jeseníku.

Jsme ale malý team a naší ambicí v tuto chvíli není, budovat velkou šicí dílnu, tak jsme se rozhodli, že nové produkty ušijeme v rámci EU. Našli jsme partnera, který splňuje naše nároky na kvalitu a přístup ke svým zaměstnancům. Výroba bude nadále z velmi kvalitních materiálu, často v bio kvalitě, jak to máme rádi a vy jste na to u nás zvyklí. Museli jsme reagovat rychle a proto jdeme touto cestou. Nevzdáváme možnost šít v České republice, pokud znáte nějakou zajímavou šicí dílnu, prosím podělte se s námi o kontakt.

V následujících týdnech vám budeme v našich newsletterech představovat jednotlivé produkty a těšíme se, co na ně povíte. Nezapomeňte nás odebírat, ať o nic nepříjdete. Spamovat vás nebudeme :)

Věříme, že pokud jste příznivci upleteného příběhu Doke, bude vás bavit i tento krok a my tak budeme moci nadále fungovat a vyplňovat mimo sezónní období příjemným a měkoučkým oblečením, ke kterému s prvním mrazíkem s radostí přidáte i naši čepku. Nadále pevně věříme klasické řemeslo, při kterém vznikají naše ručně háčkované a pletené výrobky a proto zatím nechceme omezovat výrobu a těšíme se na světlé zítřky a na to, jak novinky přinesou nový vítr do plachet.