Kdo je vlastně DOKE?

Snažíme se vás zahrnovat do všech našich pokroků, příběhů, mluvíme s vámi v ženském rodě, tak už je asi na čase vám i povědět kdo je kdo:) Tak trochu si totiž myslíme, že minimálně naše skalní příznivce to aspoň trošku zajímá.

Ale hlavně si celou dobu zakládáme na lidském a osobním přístupu, na ruční práci, tak vám zkrátka přinášíme malé nahlédnutí do zákulisí.

 ezgif-5-94a290a377

Úplně na prvopočátků stála Petra, která si kdysi chtěla štrikováním na mateřské přivydělat. Dnes stojí za strategií značky, rozdává úkoly a úsměvy a pod rukama jí kvete krásný příběh, který dodnes pomáhá maminkám a babičkám s přivýdělkem. Spolu se Zuzkou má mimo jiné na starost kvalitu produktů. Každý jeden výrobek projde osobní kontrolou, zda je vše jak má. Takže ano, tvrdíme, že každý kousek je originál a tvoří je pár šikovných rukou, stejně tak dbáme na to, aby jednotlivé originály splňovaly velmi přísná kritéria. Štítky, visačky, cedulky, knoflíky, Zuzka to má v oku!

Vyřizujete objednávky po telefonu? Píšete emaily? Řešíte zda platba prošla či ne? Tak potom máte co dočinění s Marťou. Povíme vám, takovou vyřídilku má málokdo. Vyřídí vše pěkně od plic, rychle a efektivně ale rozhodně vás neošidí o srdečnost, vřelost a když budete mít to štěstí setkat se s ní osobně, tak vám věnuje i úsměv.

Společně s Veru má na starost také logistiku celé expedice. Holkám projde rukama každičký balíček, u balení proberou vše důležité a přitom zvládnou ve dvou odbavit neskutečné množství balíčků- to hlavně přes zimní sezónu. Holky to dělají jak jinak, než s notnou dávkou zapálení a srdíčka, máme totiž rády vaše spokojené fotky, když vám produkt dojde a vy si nadšeně vyfotíte i balení. S Veru se taky setkáte v online prostoru na sítích, nebo když je štěstí a můžeme se vidět na prodejních akcích osobně.

No a nemůžeme zapomenou na naše šikovné švadlenky Jarušku a Drahušku. Připravují střihy, materiály, měří a stříhají. Stejně jako další asi padesátka šikovných pletařek a švadlenek jsou pro nás naprosto nepostradatelné a my jsme ze srdce rády, že je máme.

Tak co na to říkáte? Jsme si zase o kousek blíž?

Váš Doke