Nové balení produktů

Pořád se snažíme posouvat se kupředu. To už o nás víte. Pro tentokrát jsme připravily novinku, která mění celý proces balení a celkově náš přístup k obalovému materiálu.

 ezgif-5-c8ce9f86ef

Věděli jste, že obalový materiál je opravdu velkým světovým problémem? A taky jeho následné zpracování? Nebudeme zabíhat do detailu, ale vzpomeňte si na Black Friday, nebo Vánoce. Co vidíte všude kolem? OBALY! Už jsme se o tom jednou rozpovídaly právě při Black Friday. Třeba taková Patagonia tento nákupní" svátek" úplně blokuje, protože nechce být spojována s extrémním množstvím obalového materiálu, který při neřízeném nakupování vzniká. I za cenu ušlého zisku. Sympatické, že? 

Velikost Patagonie ještě nemáme, ale to je jen otázka času( vtípek), ale víc než souzníme s celou touto obalovou myšlenkou. Tím se dostáváme k té novince. 

Jste u nás zvyklí na roztomilé balíčky, jejichž fotek jsme dostaly nespočet. A víte co? My je milujeme! Užíváme si každý jeden! Jenže to má své pověstné ale. Při hlubším zamyšlení jsme došly k dvěma závěrům a to - vzniká zbytečný odpad! Je to krásné, ale co se dá s obalem udělat pak? Bohužel nic. Podlehne nadšenému roztrhání a odhození do koše. A za druhé, věřte nebo ne, tento proces balení je i časově náročný a my se potřebujeme ohánět.