Rozhovor pro hospodářské noviny

Studené ruce, pot na čele, nervozita. Ale co, musí o nás být slyšet. Tento týden nás navštívily a vyzpovídaly Hospodářské noviny. Super, budeme v novinách!

ezgif-3-76fc8a8d52

Milá paní redaktorka a sympatický pan fotograf za námi přijeli do Jeseníku ve čtvrtek 31.1.2019. Zhruba hodinku jsme strávili focením v naší dílně našich šikovných švadlenek a včeliček co se nebojí uštrikovat prakticky cokoliv. Potom jsme se přesunuli na samotný rozhovor do vyhlášené restaurace. Jakmile je na stole káva a nějaký ten zákusek, můžeme začít s rozhovorem. Rozhovor o tom, jak se maminka na mateřské dovolené naučila háčkovat, vytvořila pár čepic pro své děti, pro rodinu, následně pro známé a najednou BUM! Pár měsíců na to, již plánovala celou kolekci, vymýšlela značku a mimo jiné zaměstnala nejen další maminky na mateřské, také babičky a kamarádky.

V dnešní době se vrhnout do podnikání, rozjet ruční výrobu a hlavně zaměstnat spoustu dalších lidí, není žádná sranda. Možná i proto byl příběh Doke tak zajímavý právě pro Hospodářské noviny. Co všechno Petra o Doke prozradila, na to se brzy můžete těšit. 

                                                                                                                                                   Veronika