Jsme transparentní

Víte, že s vámi jednáme narovinu od úplných počátků a nechceme, aby v naší komunikaci bylo cokoli, byť jen malinko podezřelé.

27

Letos s vámi Doke slaví desáté výročí, což znamená, že na trhu nejsme úplní nováčci, ale že nám to společně klape už nějaký ten pátek. Počas těchto let jsme přicházely s menšími či většími změnami a úspěšně je integrovaly. Jedna taková nás čeká i teď.

Jak jste určitě zaznamenali, doba je poměrně náročná a my se jí musíme přizpůsobit. Ve zkratce, nás čeká plošné zdražení produktů. Musíme, abychom zůstaly fér vůči našim předsevzetím, mezi které patří třeba podpora pracovního trhu v naší Jesenické lokalitě. Šikovných švadlenek, pletařek máme už přes padesátku a neustále zkvalitňujeme služby a benefity, které jim můžeme nabídnout. Kromě snahy o navýšení mezd a odměn, nově nabízíme i dovoz materiálu externím švadlenkám a pletařkám, aby pro ně práce pro Doke byla co nejvíce komfortní a příjemná a originální produkty tak byly té nejvyšší kvality.

Díky situaci, která vládne světem, rostou nákladové ceny materiálu,  jako je merino vlna, bavlna, organická bavlna, nebo ThermoCool a tak je pro nás nevyhnutelné zdražení našich produktů. 

Věříme, že to nebude žádná dramatická změna a že nám zachováte přízeň, bude to přesně o tolik, o kolik se zvýšily náklady. Jsme si vědomé toho, jak je navyšování cen nepopulární téma, ale v rámci čistého svědomí v rámci našeho výrobního řetězce nemůžeme jednat jinak. I když jsme tu s vámi tak dlouho, pořád jsme malou rodinnou firmou, která si zakládá na lidskosti a především ruční výrobě. 

Děkujeme za pochopení 

Váš Doke