Bez Vás by to nebylo ❤

Naši milí Dokeři,

blíží se konec roku, a tím už taková klasika. Shrnutí, poděkování, dojímání, zkrátka napnuté emoce.

Celý rok 2021 byl opět jedním z těch náročnějších, ale díky vaší podpoře jsme ho společně zvládli.

ezgif-5-5244bbf5c0

Moc nám chybí, že se s vámi nemůžeme osobně potkávat, ale snažíme se to vnímat pozitivně a mít tak čas na další novinky a posun značky dopředu. Rozšiřujeme spolupráce, ladíme materiály, posloucháme vaše přání ale i výtky, připomínky a co zlepšit. Pracujeme na tom, aby náš i váš upletený příběh měl stále co nabídnout. Dělat radost, plnit si sny a podporovat Jesenicko, to jsme my. Děkujeme, že jste v tom s námi.

A když jsme u těch díků, musíme smeknout před našimi včelkami. Háčkařky, pletařky a šikovné švadlenky jsou naší esencí. Bez těchto šikovných žen bychom nebyli. Jelikož je každý produkt poctivou ruční výrobou, šikovných rukou u nás není nikdy dost. Každičký kousek nám projde rukama několikrát. Možná, v nich zanecháváme svoje nadšení a lásku k naší práci. Možná proto, je rádi nosíte.

Teď už se pojďme všichni nadechnout, obejmout blízké, strávit s nimi krásné Vánoce a užít si svátky klidu. Není nad přítomný okamžik tady a teď.

Poslední balíčky pro letošek, s garancí dodání pod stromeček, odesíláme 17.12, následně odešleme ještě 20.12., ale již nemůžeme garantovat doručení pod stromek. Dárkové vouchery emailem zvládneme i 22.12 a pak už budeme čerpat síly na další výzvy.

Budeme tu pro vás v plné síle zase od 4.1.2022 po velké lednové inventuře.

Takže krásné klidné svátky, mějte se rádi!

S láskou a pokorou,

DOKE