Zimní dokenalá kolekce 2018

Nová kolekce pro nadcházející zimu 2018 je konečně v prodeji. Všechny produkty jsou jako každý rok ručně háčkované či pletené a je na výběr ze spousty barevných kombinací a designu.

Dlouhé týdny jsme seděly nad barvami a vymyšlely různé kombinace, které nadchnou naše zákazníky. Motaly jsme s našimi pletařkami a háčkařkami nové typy čepic, nákrčníků, kapuc či různých kardigenů. Bylo to dlouhé a velmi náročné, ale jsme pyšné na to co jsme vytvořily. 
Všechny čepice a čelenky, jak ručně háčkované, tak ručně pletené, jsou podšité funkčním úpletem ThermoCool, který má výborné termoregulační vlastnosti a je také vyrobený v ČR. 
K čepicím si můžete kombinovat návleky na ruce, nákrčníky nebo novinku, kterou jste si velmi oblíbili a to provazový nákrčník rope scarf. 
Během podzimu se v  prodeji ukážou další echtovní kousky, jako jsou ručně háčkované kapuce podšité huňatým beránekm, kardigeny a kolekce ze 100% merino vlny. 

Samozřejmě, že jsme nezapoměly ani na naše nejmešní DOKEry a i pro ně máme nové kulíšky v prodeji. Pokud však nenajdete přesně to, co hledáte, tak neváhejte a koukněte na doke generátor, nebo nás přímo kontaktujte s Vašimi požadavky na info@doke.cz