Poohlédnutí za výročním

To, že máme po velkých oslavách dekády, už víte z blogu z loňska. Detailně jsme vzpomínaly, čím vším jsme za těch dlouhých deset let prošly.

34

Teď se ale pohodlně usaďte a pojďte se s námi ohlédnout za samotným eventem, za našim milým desetiletým výročím, které jsme na podzim oslavily. Vezmeme vás tak trochu do zákulisí, či pod pokličku tohoto upleteného příběhu.

Dekáda si žádala oslavit ve velkém stylu a tak jsme se setkaly se všemi švadlenkami, pletařkami, s každým kdo přikládá v Doke ruku k dílu. Sešlo se nás na plný sál, takže pěkná řádka.

Mělo to všechno. I proslov! Vše, co od nás znáte- srdečnost, přátelství, spousty obejmutí a když se přidalo dobré jídlo, pití a jako hřeb večera i kapela při které ani jedna baby nezůstala sedět v koutě, musí být jasné, že se to zkrátka vyvedlo.

Jsme upřímně moc rády, že jsme mohly takto poděkovat všem našim včelkám za přízeň a tvrdou práci, zase se více utvrdit v osobních vřelých vztazích a společně se namotivovat do dalších let.

Znovu děkujeme i vám, našim zákazníkům, jste součástí a doufáme, že budeme i nadále SPOLU-pracovat a tvořit krásné zítřky.