Pojďme společně pomáhat

Náš upletený příběh o pomoci maminkám na mateřské a taky babičkám v úzkém jesenickém regionu už důvěrně znáte. Né, že by to bylo málo, ale jelikož chceme dále růst, stále se posouvat, a konat dobré skutky, rozhodly jsme se, že Vám představíme další formu podpory, kterou můžeme pro naše blízké okolí udělat.

37

Podporujeme se navzájem, bez vás by to nikdy nedopadlo tak dobře a proto chceme tuto podporující pomoc šířit dál. Jen si zkuste představit, že někdo nemá to štěstí a prostě se mu smůla lepí na paty, nedej bože neslouží zdraví. A proto jsme tu my a taky VY! Už dva roky u nás na webu najdete produkty s bublinou " chci přispět" a z vašeho nákupu pošleme 25 Kč Charitě Jeseník a ta si následně zvolí, komu pomoc zprostředkuje. Jelikož si poměrně dost zakládáme na lokální výrobě, na tom, že se snažíme dávat práci v našem okolí, tato nezisková organizace pro nás byla jasnou volbou a moc rády podpoříme právě ty, které máme na dosah ruky. Posláním charity je pomáhat těm, kdo se ocitnou v jakékoliv sociální nouzi, lidem bez rozdílu národnosti, náboženství nebo barvy pleti, věnovat se chudým, opuštěným, nemocným, starým, tělesně, mentálně a jinak postiženým.... Charita Jeseník uskutečňuje toto poslání pomocí svých služeb se zaměřením především na seniory a zdravotně postižené.

Charitě Jeseník jsme předaly v roce 2021 krásných 10 000,- což znamená, že 400 z vás se rozhodlo pro podporu.

Za další rok 2022 se posunula laťka o něco výše, na báječných 15 700,- , což je 628 kusů čepic s bublinou " přispějte".

Ze srdce se radujeme, že tato iniciativa funguje a neupadá a už teď se těšíme na to, jak to v roce 2023 posuneme ještě dál.

Děkujeme, že dáváte tomuto projektu smysl. Nezapomeňte při výběru mrknout i na produkty s bublinami.

Bez vás by to nešlo

Vás Doke