BERLÍN PREMIUM

Krátký report o tom, jak se část Doke crew vypravila do světa. Přesněji do Berlína. Sdílíme s vámi průběžně každou novinku, celou naši cestu o tom, jak se vyvíjíme a jsme rády, když jste u toho s námi, protože bez vás by Doke nebyl.

ezgif-5-5a0ac9a621

Někdo z vás to možná zaregistroval už na instagramu, kde je malý obrazový „výcuc“, ale k věci. Strávily jsme v Berlíně krásné 4 dny na Premium Berlin fashion veletrhu.

V první řadě je potřeba zmínit, že je to opravdu čest a pocta, že nás na veletrh tohoto formátu vybrali a, že jsme měly to štěstí vystavovat po boku opravdu velkých světových značek. Jak víte, snažíme se neustále vyvíjet a s tím je spojen krok, řekněme mimo komfortní zónu, ukázat Doke i venku, prozatím v rámci Evropy. Zkrátka mimo naše hory a čechy.

Potkaly jsme se se zajímavými lidmi, okouzlily snad budoucí partnery a tak nějak cítíme v kostech, že se příště potkáme třeba v Londýně, Paříži či ve Španělských horách.

Zájem se ubíral především k prémiovým materiálům, které při výrobě používáme, merino kolekce na příští zimu nenechala naše návštěvníky v klidu.

Ve stejné míře jsme dostaly ocenění právě poctivé ruční práce. Většina výrobců snižuje náklady užíváním strojové výroby a to my odmítáme.

Bude to vzrušující cesta a máme upřímnou a velikou radost, že náš ručně upletený příběh se líbí i za hranicemi.